Jennifer Aniston a devenit imaginea Emirates Airlines. Câţi bani va câştiga

Autor: Departamentul Life Postat la 09 august 2015 734 afişări

Actriţa americană Jennifer Aniston a devenit imaginea companiei Emirates Airlines, contractul fiind încheiat pentru suma de 5 milioane de dolari, informează The New York Post.

Informaţia vine după ce actriţa în vârstă de 46 s-a căsătorit, miercuri, în secret, cu actorul Justin Theroux, în vârstă de 43 de ani. În prezent, cuplul îşi petrece luna de miere în Bora Bora.

Surse apropiate lui Aniston spun că actriţa a filmat deja pentru o campanie publicitară pentru compania aeriană cu sediul în Dubai. Jennifer Aniston va apărea atât în reclamele TV, cât şi în cele tipărite, în campaniile internaţionale ale Emirates Airlines.

În afară de Emirates Airlines, actriţa face reclamă şi pentru produsele de îngrijire a pielii Aveeno, pentru Smart Water, precum şi pentru linia de produse de îngrijire a părului Living Proof, pe care o codeţine.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jennifer-aniston-a-devenit-imaginea-emirates-airlines-cati-bani-va-castiga-14669647
14669647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.