REWE România deschide un nou magazin Penny şi ajunge la 228 de unităţi

Autor: Andra Stroe Postat la 24 octombrie 2018 106 afişări

REWE România continuă planul de extindere şi deschide un nou magazin Penny Market în oraşul Zărneşti, judeţul Braşov. Astfel, reţeaua de magazine ajunge la 228 de spaţii deschise.

REWE România deschide un nou magazin Penny şi ajunge la 228 de unităţi

Magazinul Penny Market din Zărneşti are un spaţiu de vânzare de 850 m2 şi o echipă de 16 angajaţi ce va fi alături de clienţi zi de zi, de luni până sâmbătă în intervalul 07:00 - 22:00 şi duminică între 08:00 - 21:00. Noul magazin dispune şi de un număr de 87 de locuri de parcare şi 4 case de marcat. 

 

Clienţii Penny Market vor beneficia şi de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri şi snacks-uri, cât şi în zona cu produse congelate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
deschidere,
romania,
market,
penny market

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.