Revenire de senzaţie: Unul dintre cei mai mari producători de încălţăminte din lume, prezent şi în România, a ieşit din faliment cu alt nume

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 martie 2019 1563 afişări

Revenire de senzaţie: Unul dintre cei mai mari producători de încălţăminte din lume, prezent şi în România, a ieşit din faliment cu alt nume

Producătorul de încălţăminte Nine West Holdings a anunţat că a ieşit din faliment cu un nume nou şi cu finanţarea potrivită pentru a deveni unul dintre cei mai mari producători din lume, potrivit platformei specializate în presa de retail ChainStoreAge.

Nine West a anunţat săptămâna aceasta că a finalizat restructurarea operaţională şi financiară şi că a ieşit din faliment cu ajutorul capitalului oferit de CBC Credit Partners şi Brigade Capital.

Noul nume al companiei este Premier Brands Group Holdings.

Nine West a depus cererea de intrare în faliment în aprilie 2018. În iunie, compania a vândut mai multe părţi ale businessului.

Anul trecut Nine West se număra printre retailerii cu cele mai mari datorii. Compania negocia cu creditorii încă din 2017, încercând să vândă active pentru a strânge capital.

Producătorul de încălţăminte a fost prezent şi în România printr-un magazin fizic în incinta mall-ului Băneasa Shopping City din Bucureşti.   

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producator,
faliment,
iesire,
nume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.