Ce părere are fiul lui Donald Trump despre România

Postat la 24 martie 2019 218 afişări

Preşedintele Partidului Mişcarea P, Eugen Tomac, a discutat la recepţia de “Lincoln Day”, cu Donald Trump Jr., fiul preşedintelui SUA, care i-a spus că a vizitat România şi ca i-a placut foarte mult în ţara noastră, iar liderul PMP i-a adresat invitatia de a reveni la Bucureşti.

Ce părere are fiul lui Donald Trump despre România

”L-am cunoscut la recepţia de <Lincoln Day> şi pe Donald Trump Jr., fiul Preşedintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România şi ca i-a placut foarte mult în ţara noastră, iar eu i-am adresat invitatia de a reveni la Bucureşti. Facem ce trebuie pentru România si viitorul nostru euro-atlantic. Doar aşa putem face din nou România puternică şi mare”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac a participat vineri seara la ”Lincoln Day”, sărbătorită pe domeniul preşedintelui SUA, Donald Trump, în Florida la reşedinţa Mar-a-Lago. El a fost invitat la acest eveniment de Partidul Republican.

 Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
romania,
donald trump

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.