Retailerul francez Decathlon deschide un nou magazin în capitală şi ajunge la o reţea de 23 de spaţii comerciale în România

Autor: Andra Stroe Postat la 30 noiembrie 2018 204 afişări

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin în Bucureşti. Acesta este amplasat în incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitală şi al douăzeci şi treilea la nivel naţional.

Retailerul francez Decathlon deschide un nou magazin în capitală şi ajunge la o reţea de 23 de spaţii comerciale în România

Magazinul deschis de Decathlon în Bucureşti este unul reprezentativ pentru direcţia omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incintă, şi alte produse decât cele disponibile în spaţiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu. Acest serviciu permite companiei să aibă un control mai bun al stocurilor şi este puternic susţinut de operaţiunile primului centru logistic din Sud-Estul Europei, deschis anul trecut în România.

Noul centru Decathlon din capitală pune la dispoziţia utilizatorilor mai mult de 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi şi un teren de test, cu suprafaţă de 600 de metri, cu acces gratuit. Gama extinsă de articole se adresează unei plaje largi de utilizatori: de la sportivi avansaţi, până la amatori şi pasionaţi de mişcare.

Produsele comercializate, atât mărcile proprii Decathlon, cât şi ale celorlalte branduri, se ridică la cele mai înalte standarde, din punct de vedere fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate şi inovaţie în domeniului sportului şi au o garanţie de minim doi ani. Oferta de echipamente şi articole acoperă o gamă variată de sporturi, printre care drumeţie montană, fitness, alergare, ciclism, sporturi de echipă, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitaţie, nataţie, role, patinaj, schi şi altele.

În 2017, retailerul sportiv a deschis trei noi magazine – la Botoşani, Buzău şi Piatra Neamţ şi a modernizat spaţiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti. Tot anul trecut, a fost inaugurat şi primul centru logistic Decathlon din România, care aprovizionează trei state sud-est europene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decathlon,
capitala,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.