LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Carlos Ghosn rămâne încă 10 zile în detenţie, la Tokyo

Postat la 30 noiembrie 2018 27 afişări

Autorităţile de la Tokyo au prelungit, vineri, cu zece zile perioada de detenţie a preşedintelui demis al Nissan Motor, Carlos Ghosn, în ceea ce pare să fie o dispută diplomatică vizând menţinerea echilibrului de putere în cadrul alianţei Renault-Nissan, informează Reuters.

Carlos Ghosn rămâne încă 10 zile în detenţie, la Tokyo

Ghosn, în vârstă de 64 de ani, a fost reţinut, în Tokyo, la data 19 noiembrie, fiind acuzat de fraudă, iar autorităţile japoneze au aprobat, vineri, extinderea acestei perioade cu maximul permis, de 10 zile, potrivit presei japoneze.

 

După această perioadă, pentru a-l putea reţine în continuare, până la 10 decembrie, autorităţile japoneze trebuie să facă acuzaţii oficiale sau să prezinte noi acuzaţii, vizând comiterea unor noi infracţiuni.

 

În cadrul alianţei începute acum 19 ani, Renault controlează Nissan printr-o participaţie de 43%, în timp ce Nissan deţine un pachet de 15% fără drept de vot din partenerul său.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tokyo,
inchisoare,
nissan,
autoritati,
alianta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.