Salariul minim ajunge la 3.000 de lei pentru o categorie de angajaţi. Declaraţii surpriză de la premierul Dăncila la Alba Iulia

Postat la 29 noiembrie 2018 1661 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi, la Alba Iulia, în deschiderea şedinţii simbolice din Sala Unirii, măsurile care vor fi adoptate, printre ele fiind un mecanism de economisire pentru copii.

Salariul minim ajunge la 3.000 de lei pentru o categorie de angajaţi. Declaraţii surpriză de la premierul Dăncila la Alba Iulia

"Sala aceasta este locul în care oamenii simt cu adevărat mândria de a fi români. Actul Unirii de acum 100 de ani a fost posibil datorită unor împrejurări istorice în care conducătorii ţării au făcut posibil acest lucru. În plan simbolic, e probabil cel mai emoţionat moment al Guvernului nostru. 

 

Şedinţa simbolică a guvernului e un moment de mare importantă. Eforturile pe care le depunem au scopul de a construi şi consacra în plan internaţional o economie modernă, o societate unită, o ţară care se adaptează la evoluţiile interne şi internaţionale şi are grijă de cetăţenii săi", a spus Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de la Alba Iulia.

 

Premierul a enumerat şi măsurile care se vor lua joi la Alba Iulia.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alba iulia,
premier,
declaratii,
salariu minim,
soc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.