Responsabilii din fotbalul turc se întrunesc luni, ca urmare a atacului ce a vizat echipa Fenerbahce

Autor: Leila Bolat Postat la 05 aprilie 2015 102 afişări

Responsabilii din fotbalul turc se vor întruni, luni, la Istanbul, pentru a analiza situaţia creată după atacul ce a vizat autocarul echipei Fenerbahce şi a discuta despre măsurile necesare pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc, informează tff.org.

Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, se va întâlni la sediul forului, de la ora 13.00, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Akif Cagatay Kilic, şi cu preşedintele Asociaţiei Cluburilor, Goksel Gumuşdag.

După această întrunire, de la ora 14.00 va avea loc o reuniune a preşedinţilor cluburilor din prima ligă turcă, în prezenţa lui Demiroren şi a lui Gumuşdag.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
FENERBAHCE,
/actualitate/responsabilii-din-fotbalul-turc-se-intrunesc-luni-ca-urmare-a-atacului-ce-a-vizat-echipa-fenerbahce-14107641
14107641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.