REPORTAJ: "La vie en rose", trăită de români alături de Mireille Mathieu, la Sala Palatului - FOTO

Postat la 25 martie 2014 47 afişări

Mireille Mathieu a păşit, luni seară, pentru prima dată pe o scenă românească, într-un spectacol care a umplut Sala Palatului, ea ţinând să răsplătească entuziasmul publicului prin cuvinte simple, dar care au ajuns la inima spectatorilor: "Mulţumesc! Vă iubesc!".

REPORTAJ: "La vie en rose", trăită de români alături de Mireille Mathieu, la Sala Palatului - FOTO

 Luni seară, scena Sălii Palatului s-a umplut nu doar de instrumentele artiştilor ce fac parte din orchestra artistei, ci şi de multă energie, pozitivism şi pace. Cea care a făcut posibil acest lucru a fost "urmaşa lui Edith Piaf", aşa cum este numită Mireille Mathieu.

"Doamnelor şi domnilor, vă mulţumesc. Sunt încântată să cânt pentru prima dată pe scena acestei frumoase săli de spectacol", a spus Mireille Mathieu, imediat după ce a cântat prima piesă din programul spectacolului, "Oui je crois".

Seara a continuat cu melodii precum "Une histoire d'amour", "Qu'elle este belle", "Acropolis adieu" şi "Pardonne-moi ce caprice d'enfant". Piesele cântate de Mireille Mathieu au stârnit aplauze frenetice, iar după fiecare interpretare, solista a primit o mulţime de flori din partea spectatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-la-vie-en-rose-traita-de-romani-alaturi-de-mireille-mathieu-la-sala-palatului-foto-12327376
12327376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.