Replica REVOLTĂTOARE a Ralucăi Turcan când un bărbat s-a plâns că nu poate trăi cu doar 1.340 de lei pe lună

Postat la 01 iulie 2021 2652 afişări

Replica REVOLTĂTOARE a Ralucăi Turcan când un bărbat s-a plâns că nu poate trăi cu doar 1.340 de lei pe lună

Un cetăţean din Slatina i s-a plâns Ralucăi Turcan că în România nu se poate trăi cu salariul minim pe economie, iar ministrul Muncii i-a recomandat să îşi caute şi un loc de muncă part-time.

Ministrul Muncii a avut o discuţie, la Slatina, cu persoanele care au probleme cu locul de muncă, fie din cauza pandemiei, fie pentru că nu se descurcă cu banii.

Raluca Turcan: „Să ne concentrăm şi pe part-time-uri”

Un cetăţean i-a explicat faptul că nu se poate trăi cu 1.340 de lei pe lună, atât cât este salariul minim pe economie, iar Raluca Turcan i-a recomandat să se angajeze la un loc de muncă part-time.

Cetăţeanul: Doamna ministru, dumneavoastră credeţi că în România se poate trăi cu salariul minim pe economie? Cu 1.340 de lei?

Raluca Turcan: Foarte greu, foarte greu. Greu, vă cred… Auziţi, dar fiţi atent! Cât munciţi? 8 ore, nu?

Cetăţeanul: 8 ore.

Raluca Turcan: Şi mai faceţi ceva pe lângă?

Cetăţeanul: Am face, dar nu avem.

Raluca Turcan: Agricultură?

Cetăţeanul: Agricultură nu, că nu avem pământ.

Raluca Turcan: Deci fiţi atent! Faceţi aşa un tur. Part-time-uri sunt? Să ne concentrăm şi pe part-time-uri, că sunt oameni care ar putea să-şi completeze puţin veniturile.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
plangere,
raluca turcan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.