Reacţia lui Boc, când a aflat că o porţie de cârnaţi costă 57 de lei la Târgul de Crăciun din Cluj

Postat la 09 decembrie 2022 4477 afişări

Reacţia lui Boc, când a aflat că o porţie de cârnaţi costă 57 de lei la Târgul de Crăciun din Cluj

Un turist a rămas uluit când a văzut cât l-a costat o porţie de cârnaţi la târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca. Dar care a fost reacţia primarului Emil Boc când a fost chestionat despre preţurile care se practică la târgul organizat de primăria sa în centrul Clujului?

Ei bine, Boc a fost invitat zilele trecute la un post de radio din Cluj unde a fost întrebat despre acest lucru. Primarul a încercat să le caute scuze comercianţilor spunând că trebuie să-şi acopere costurile cu chiria standurilor şi că el nu poate interveni în stabilirea preţurilor. Ba chiar a spus că a organizat şi alte târguri mai mici în alte zone ale oraşului, fâcându-i competiţie celui din centru organizat tot de Primărie din banii contribuabililor.

”Eu am văzut nişte analize în presă, care arată că preţurile de la Cluj sunt la fel ca şi cele de la Sibiu, Bucureşti şi de la alte târguri de Crăciun. Dacă au greşit ei, greşesc şi eu. În toate aceste locuri, spaţiul acela public trebuie scos la concesiune. Este o taxă minimă prevăzută de Consiliul Local şi vine cineva care oferă un ban pentru metru pătrat”, a spus Boc, la Napoca FM.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj,
costuri,
craciun

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.