Război TOTAL între cetăţeni şi Poliţia Română! Modul incredibil în care au fost pedepsiţi sute de oameni care au făcut un gest aparent banal

Postat la 04 august 2018 204 afişări

Facebook a explicat, vineri, motivul pentru care câteva sute de români s-au trezit cu conturile blocate pentru că au acordat calificativul minim, o stea, paginii Poliţiei Române. Totul s-a întâmplat după scandalul în care a fost implicat românul cu numere de înmatriculare M...PSD.

Război TOTAL între cetăţeni şi Poliţia Română! Modul incredibil în care au fost pedepsiţi sute de oameni care au făcut un gest aparent banal

Dezamăgiţi de modul în care Poliţia Română s-a comportat în evenimentele care au ţinut capul de afiş al ultimelor zile, mulţi români au decis să se răzbune, cumva, pe autorităţi. Şi, cum Facebook a devenit calea cea mai uşoară, sute de utilizatori ai reţelei sociale au intrat pe pagina Poliţiei Române pentru a "ajuta" la scăderea notei. Înaintea scandalului, Poliţia Română avea nota 3,2 din 5.000 de review-uri date de utilizatori, iar miercuri ajunsese, deja, la nota 1,1, din peste 50.000 de review-uri.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.