RAPORT: Islamişti somalezi shebab au furat material umanitar britanic în valoare de 550.000 de euro

Postat la 12 august 2013 43 afişări

Islamişti shebab au furat material şi furnituri umanitare, în Somalia, finanţate de către Guvernul britanic, în valoare de aproximativ 550.000 de euro.

RAPORT: Islamişti somalezi shebab au furat material umanitar britanic în valoare de 550.000 de euro

 Acest furt, dezvăluit "cu scris mărunt" în raportul financiar anual al Departamentului pentru Dezvoltare Internaţională (DFID) riscă să alimenteze temeri cu privire la modul de gestionare de către Marea Britanie a ajutorului său extern, într-o perioadă de reduceri bugetare.

Raportul menţionează "furtul în perioada noiembrie 2011-februarie 2012 de către (islamişti) shebab, în sudul Somaliei, de material şi furnituri umanitare finanţate de către DFID, din sedii şi depozite ale unor organizaţii partenere, cărora DFID le-a furnizat fonduri în vederea realizării de proiecte şi programe".

"Partenerii DFID nu au fost avertizaţi cu privire la aceste furturi de furnituri şi nu au avut timpul să transfere acest material altundeva, cu scopul de a împiedica aceste furturi", se poate citi în raport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raport-islamisti-somalezi-shebab-au-furat-material-umanitar-britanic-in-valoare-de-550-000-de-euro-11246985
11246985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.