Raluca Prună, membru fondator alături de Dacian Cioloş, nemulţumită de ideile promovate: Mă despart categoric de PLUS

Postat la 12 martie 2019 269 afişări

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună a precizat, marţi, că se desparte ”categoric” de PLUS, afirmând că nu poate fi de acord cu ideile promovate în numele partidului de Oana Bogdan privitor la renunţarea la proprietate şi că e păcat că PLUS se lasă târât într-un asemenea subiect.

Raluca Prună, membru fondator alături de Dacian Cioloş, nemulţumită de ideile promovate: Mă despart categoric de PLUS

”În ultimele săptămâni am fost întrebată dacă sunt de acord cu cele susţinute de PLUS, prin Oana Bogdan. Evident că nu pot fi de acord. Mă despart categoric de PLUS, pe care nu îl înţeleg de ce intră captiv într-un subiect ales de Oana şi care nu e ceea ce trebuie rezolvat în România.

 

Problema României nu este renunţarea la proprietate, ci în primul rând repararea efectelor naţionalizării - neterminată la aproape 30 de ani de post comunism. Asta aş fi vrut să aud de la PLUS în materia proprietăţii, ca jurist şi ca votant”, a scris pe Facebook Raluca Prună, fost ministru al Justiţiei în guvernul condus de Dacian Cioloş, liderul PLUS.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
despartire,
promovare,
dacian ciolos,
fondator,
membru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.