Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Nu avem bani de salarii, este foarte grav. Discuţia pe buget trebuia să fie în octombrie

Postat la 11 martie 2019 81 afişări

Primarul Sectorului 3, Robert Neegoiţă, a declarat lunii, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că neadoptarea bugetului pe 2019 produce grave prejudicii în instituţia pe care o conduce, nemaifiind bani de salarii, dar că vina este împărţită.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3: Nu avem bani de salarii, este foarte grav. Discuţia pe buget trebuia să fie în octombrie

"Nu avem bani de salarii, este foarte grav. La Primăria Sector 3, din cauza faptului că bugetul nu e în vigoare, activitatea e grav afectată", a declarat Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

 

Întrebat cui aparţine vina, acesta a răspuns: "Cred că e ceva împărţit, fie vorba între noi discuţia pe buget trebuia să fie în octombrie-noiembrie, nu acum. Cine trebuie să promoveze bugetul? Este întrebare retorică, la întrebări retorice evit să răspund", a mai spus acesta.

 

Întrebat cum va plăti salariile, edilul a afirmat: "Pentru luna februarie am cerut o cotă din TVA mai mare pentru a avea bani de salarii, pentru martie ce va intra sperăm să avem bani pentru salarii şi contribuţii".

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
bani,
buget,
sector,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.