Raiffeisen Bank a acordat peste 350 de milioane de euro IMM-urilor în cadrul iniţiativelor JEREMIE

Postat la 25 aprilie 2017 49 afişări

Raiffeisen Bank a acordat peste 350 de milioane de euro IMM-urilor în cadrul iniţiativelor JEREMIE. Această sumă a fost acordată pe parcursul derulării celor două acorduri încheiate cu Fondul European pentru Investiţii (EIF).

Raiffeisen Bank a acordat peste 350 de milioane de euro IMM-urilor în cadrul iniţiativelor JEREMIE

Raiffeisen Bank deţine cea mai mare cotă de piaţă pe acest tip de finanţare IMM, peste 50% din totalul volumelor acordate de către toate băncile din România, prin aceste programe.

Creditele acordate de Raiffeisen Bank IMM-urilor au vizat atât finanţarea activităţii curente cât şi a investiţiilor, pe termen mediu şi lung, în condiţii extrem de avantajoase pentru client – dobândă subvenţionată şi cerinţe reduse de garanţii. Acest instrument financiar a fost unul dintre cele mai atractive de pe piaţa românească şi ne-a adus multe satisfacţii, atât clienţilor cât şi nouă. Pe parcursul derulării celor două iniţiative JEREMIE am acordat peste 4700 de finanţări. Aceste rezultate au poziţionat Raiffeisen Bank ca lider incontestabil pe piaţa locală în acordarea acestui tip de finanţare cu peste 50% cotă de piaţă, dacă vorbim de volume şi peste 70% cotă de piaţă, ca număr de finanţări” a declarat Monica Udrescu, Director Executiv al Ariei IMM la Raiffeisen Bank.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.