Schimbări majore la un spital din Bucureşti. Ministrul Sănătăţii face ASTĂZI anunţul

Postat la 25 aprilie 2017 139 afişări

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, marţi, că are în vedere schimbarea echipei manageriale de la spitalul Pantelimon din Capitală, după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un pacient a murit din cauza unei transfuzii administrate greşit de către o asistentă.

Schimbări majore la un spital din Bucureşti. Ministrul Sănătăţii face ASTĂZI anunţul

"Am citit aseară raportul şi, în afară de lucrurile ştiute cu privire la greşeala pe care a făcut-o cadrul medical care a administrat trasfuzia, colegii mei de la inspecţie au identificat şi probleme manageriale, probleme de aprovizionare cu echipanemte de idenificare a sângelui şi probleme legate de proceduri cu privire la ultimul control înainte de administrarea perfuziei, motiv pentru care vom gândi şi măsuri în acest sens, luăm în discuţie inclusiv schimbarea echipei manageriale", a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.