O creatură STRANIE care bântuie oceanele a fost observată pentru prima oară în acest secol

Postat la 25 aprilie 2017 66 afişări

Cercetătorii au confirmat existenţa unei creaturi stranii.

O creatură STRANIE care bântuie oceanele a fost observată pentru prima oară în acest secol

Cercetătorii au confirmat existenţa unei creaturi stranii care nu a mai fost văzută niciodată din momentul în care a fost descrisă în anul 1900. Acest animal misterios a fost capturat de către un vehicul care este controlat de la distanţă de către cercetătorii de la Monterey Bay Aquarium Research Institute, California. Prima descriere a acestui animal se regăseşte într-o lucrare specifică a anului 1900 şi se baza pe analizarea unui astfel de exemplar descoperit în anul 1890.

Vezi aici cum arata, dar si secretul din spatele creaturii stranii care bântuie oceanele şi care a fost observată pentru prima oară în acest secol

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.