Încă un hotel de cinci stele în România: Mohammad Murad deschide în iunie primul său hotel de 5 stele pe litoral. Care sunt preţurile

Postat la 25 aprilie 2017 2794 afişări

„Politica hotelului este de a nu caza familii cu copii mai mici de şapte ani.“

Încă un hotel de cinci stele în România: Mohammad Murad deschide în iunie primul său hotel de 5 stele pe litoral. Care sunt preţurile

„Politica hotelului este de a nu caza familii cu copii mai mici de şapte ani.“

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc dar şi în Capitală, a finalizat construcţia hotelului de cinci stele Phoenicia Royal de pe litoral, pe care îl deschide pe 15 iunie, potrivit oficialilor companiei.

„Preţul unui sejur de trei nopţi începând cu 15 iunie este 492 de euro pen­tru cazare în cameră dublă junior cu mic dejun inclus. Nu cazăm familii cu copii cu vârstă mai mică de şapte ani, aceasta este politica hotelului“, a spus un oficial de la departamentul de rezervări.

Unitatea Phoenicia Royal este cons­truită în apropierea complexului turistic Phoenicia Holiday Resort din nordul staţiunii Mamaia. Omul de afaceri controlează în prezent şase unităţi hoteliere pe litoralul românesc. Sezonul de anul trecut a fost cel mai bun de până acum pentru unităţile pe care le controlează Murad în Năvodari, gradul mediu de ocupare pe toate hotelurile fiind de 94%. Hotelierii din nordul lito­ralului au avut aproape toate camerele ocupate pe întreg sezonul estival.

Murad este unul dintre antrepre­no­rii care au investit în dezvoltarea de la zero a unor unităţi de cazare pe litoralul ro­mânesc, în contextul în care cele mai multe hoteluri funcţionale sunt dez­voltate în perioada comunistă şi foarte puţine au fost renovate de proprietari.

Omul de afaceri libanez controlează în nordul litoralului hotelul de patru stele plus Phoenicia Luxury din Mamaia, deschis în 2013 în urma unei investiţii de aproximativ 5 milioane de euro. Hotelul, care dispune de 180 de spaţii de cazare, a venit să completeze complexul Phoenicia Holiday Resort din apropiere, care se întinde pe o suprafaţă totală de 100.000 de metri pătraţi.

El mai deţine hotelurile Perla Majestic, Majestic Olimp, Majestic Jupiter pe litoral dar şi Phoenicia Grand Hotel din Bucureşti, Phoenicia Express, Phoenicia Comfort  din Capitală.

În Bucureşti, omul de afaceri a luat recent în concesiune pe 15 ani hotelul Lido de pe Bulevardul Gheorghe Magheru de la familia Angelescu (urmaşii doctorului Constantin Ange­lescu), pe care îl renovează cu 3 mili­oane de euro.

Murad anunţa recent că are în plan să dezvolte şi la munte, pe Valea Prahovei, un complex agroturistic cu 1.000 de locuri, o investiţie estimată la 5 milioane de euro.

El a contractat 15 milioane de euro de la băncile locale Banca Transilvania, CEC, Libra Bank şi Piraeus pentru toate investiţiile pe care le are în plan în hoteluri.

Hotelurile lui Murad sunt controlate prin mai multe companii, printre care Phoenicia Express, care a avut în 2015 afaceri de 27,7 milioane de lei, şi Perla Majestic, cu afaceri  de 11,6 milioane de lei. Murad şi familia lui mai deţin producătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
litoral,
deschidere,
cazare,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.