PwC: Volumul tranzacţiilor imobiliare din România va creşte uşor în acest an, în special cu birouri

Postat la 13 februarie 2014 38 afişări

Volumul tranzacţiilor imobiliare din România va creşte uşor în acest an, în special pe segmentul de birouri, iar la nivel european principalele oraşe din Germania, alături de Dublin şi Londra, sunt cele mai atractive pieţe pentru investitori, potrivit PwC.

PwC: Volumul tranzacţiilor imobiliare din România va creşte uşor în acest an, în special cu birouri

 În topul primelor zece oraşe pentru investiţii imobiliare în acest an se plasează, în ordine, Munchen, Dublin, Hamburg, Berlin, Londra, Zurich, Istanbul, Copenhaga, Stockholm şi Frankfurt, potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate® Europa 2014.

"În ceea ce priveşte piaţa imobiliară din România ne aşteptăm la o uşoară creştere a tranzacţiilor, îndeosebi pe segmentul de birouri şi mult mai mică activitate de achiziţie pe segmentele de retail, industrial şi rezidenţial", a declarat Francesca Postolache, director servicii de audit, liderul echipei de servicii pentru sectorul imobiliar PwC.

Datele companiilor de consultanţă imobiliară arată că anul trecut volumul tranzacţiilor imobiliare din România a depăşit 300 de milioane de euro.

Potrivit raportului, investitorii imobiliari se orientează spre pieţele în redresare economică, capitalele regionale şi proprietăţile de clasă secundară, pe măsură ce competiţia pentru activele imobiliare europene de clasă A se intensifică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pwc-volumul-tranzactiilor-imobiliare-din-romania-va-creste-usor-in-acest-an-in-special-cu-birouri-12075571
12075571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.