Putin a ordonat ÎNCETAREA exerciţiilor militare în apropiere de frontiera cu Ucraina. APELUL preşedintelui rus către autorităţile de la Kiev

Postat la 19 mai 2014 51 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat luni retragerea trupelor care efectuează manevre în apropiere de frontiera cu Ucraina, iar Moscova cere Kievului să-şi retragă "imediat" trupele din estul ţării, a anunţat Kremlinul.

Putin a ordonat ÎNCETAREA exerciţiilor militare în apropiere de frontiera cu Ucraina. APELUL preşedintelui rus către autorităţile de la Kiev

 "Vladimir Putin i-a ordonat ministrului Apărării să cheme trupele în garnizoane (...) din cauza încheierii exerciţiilor", a anunţat Kremlinul, citat de agenţii ruse.

Rusia îndeamnă Ucraina "să pună capăt imediat operaţiunii represive şi violenţelor şi să retragă trupele", a mai anunţat Kremlinul.

Ministerul ucrainean de Externe a trimis Moscovei o notă de infomare cu propunerea de a iniţia "imediat" activităţi comune în scopul stabilizării situaţiei la frontiera ruso-ucraineană.

Kievul a propus Moscovei să ia măsuri pentru a stabiliza situaţia în regiune, iar "lipsa unei reacţii corespunzătoare din partea Rusiei va fi calificată de partea ucraineană drept o încălcare a angajamentelor şi acordurilor bilaterale", afirmă diplomaţia de la Kiev.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-a-ordonat-incetarea-exercitiilor-militare-in-apropiere-de-frontiera-cu-ucraina-apelul-presedintelui-rus-catre-autoritatile-de-la-kiev-12634897
12634897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.