Puştiul de opt ani care câştigă 1,3 milioane de dolari pe an jucându-se

Autor: Ioana Matei Postat la 27 octombrie 2014 232 afişări

Puştiul de opt ani care câştigă 1,3 milioane de dolari pe an jucându-se

La doar opt ani, Evan este al 20-lea cel mai bine plătit star al YouTube, datorită recenziilor pe care le face într-un stil cât se poate de personal jucăriilor şi jocurilor video preferate.Canalul său,  EvenTubeHD a depăşit 750 de milioane de vizualizări, iar veniturile din publicitate ale lui Evan sunt estimate la 1,3 milioane de dolari anual, potrivit Business Insider.

Evan se ocupă de canalul său de YouTube, EvanTubeHD cu ajutorul tatălui său, Jared. Ei au început să pozteze filme pe acest canal în urmă cu doi ani, când s-au decisă să facă videoclipuri cu jucării Angry Birds.

Evan i-a sugerat tatălui său să posteze filmuleţele pe Youtube, astfel încât şi prietenii lui să se bucure de acestea. "Când am început, făceam un videoclip lunar pentru amuzamentul personal", a declarat tatăl copilului. În momentul în care primul filmuleţ cu Angry Birds a ajuns la un milion de vizualizări, Jared a realizat cât de important devenise proiectul lor.

În prezent, Evan este personajul principal al filmuleţelor, iar uneori la realizarea acestora participă şi sora sa. Tatăl copiilor, care se ocupă de un studio de producţie video şi fotografie, retuşează filmările adăugând efectele speciale.  

Toate câştigurile obţinute astfel sunt direcţionate înspre educaţia copiilor, potrivit publicaţiei citate. Între timp, Evan îşi desfăşoară activitatea normal: "Se poartă la fel ca un copil de clasa a doua obişnuit. Merge la şcoală, îşi face temele şi petrece timp cu prietenii lui...pe măsură ce popularitatea canalului a crescut, a fost recunoscut de câteva ori, dar nu cred că realizează încă dimensiunea celebrităţii sale. "

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pustiul-de-opt-ani-care-castiga-1-3-milioane-de-dolari-pe-an-jucandu-se-13473101
13473101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.