PSD a anunţat că va respecta temele lui Iohannis

Postat la 04 aprilie 2019 109 afişări

Social-democraţii au transmis, joi, că nu se împotrivesc temelor lansate de Klaus Iohannis pentru referendumul pe justiţie, însă precizeazâ că „nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar”

PSD a anunţat că va respecta temele lui Iohannis

„Aşa cum a anunţat anterior, PSD nu se va pronunţa oficial asupra întrebărilor pentru referendum propuse de Iohannis, decât după ce acestea vor fi formulate. PSD nu se va opune în niciun fel organizării referendumului propus de Iohannis, dar nu va accepta niciodată reducerea sau desfiinţarea salariului minim pe economie sau oprirea creşterilor de venituri din programul de guvernare, aşa cum vor partidele din opoziţie”, au transmis social-democraţii, printr-un comunicat de presă al PSD remis, joi, MEDIAFAX.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
referendum,
acceptare,
democrati,
atac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.