Proiectul de birouri Swan din Pipera a fost vândut cu 30 de milioane de euro

Postat la 14 octombrie 2016 156 afişări

Proiectul de birouri Swan din Pipera a fost vândut cu 30 de milioane de euro

Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR) a anunţat că a vândut proiectul de birouri Swan Office&Technology Park, obţinând un preţ de 30,3 milioane de euro, cu aproximativ 50% peste preţul aprobat de creditori. Cumpărătorul este compania Smartown Investments.

„Vânzarea proiectului vine în urma unui efort susţinut al echipei de specialişti a CITR, care a reuşit să crească cu peste 130% suprafaţa închiriabilă, de la 33% cât era la debutul insolvenţei, la 78% cât este la momentul vânzării. Această performanţă a crescut incontestabil valoarea proiectului şi l-a făcut mai atractiv pentru investitori”, a declarat Vasile Godîncă-Herlea, Managing Partner CITR.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.