Proiect european de 16,6 mil. lei pentru amenajarea de benzi dedicate transportului public în Braşov

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 15 octombrie 2019 53 afişări

Proiect european de 16,6 mil. lei pentru amenajarea de benzi dedicate transportului public în Braşov

Primăria municipiului Braşov a câştigat un proiect european de peste 16,6 mil. lei (3,5 mil. euro), pentru amenajarea unor benzi dedicate transportului public în Braşov şi trotuare adiacente pe o lungime totală de aproximativ 16 km. Benzile dedicate transportului public se vor amenaja adiacent trotuarelor, astfel încât să se păstreze toate zonele amenajate pentru oprirea autobuzelor în vederea debarcării/îmbarcării călătorilor, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

Benzile dedicate vor avea lăţimea de 4 metri pe fiecare sens de circulaţie. Amenajarea se va face prin frezarea stratului de uzură pe toată lungimea traseului, pe o adâncime de 4 cm, apoi se va aşterne un strat de uzură din beton asfaltic astfel încât să se păstreze cota existentă a terenului amenajat şi pentru a fi uşor de remarcat în trafic. Se va reface marcajul longitudinal şi transversal, cu vopsea reflectorizantă, pe toată lungimea traseului şi pe toată lăţimea carosabilului. Durata estimateă de execuţie este de 16 luni (inclusiv organizarea procedurii de achiziţie pentru proiectul tehnic şi a detaliilor de execuţie).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
dedicatie,
benzi,
public

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.