Progrese în domeniul conţinuturilor VIDEO ONLINE: Emisiuni TV pe consola Xbox a grupului Microsoft şi seriale originale pe Yahoo

Postat la 29 aprilie 2014 40 afişări

Grupurile americane Yahoo! şi Microsoft fac progrese tot mai mari în domeniul conţinuturilor video online şi au anunţat, luni, două seriale originale, respectiv lansarea unor programe de televiziune pe consola Xbox.

Progrese în domeniul conţinuturilor VIDEO ONLINE: Emisiuni TV pe consola Xbox a grupului Microsoft şi seriale originale pe Yahoo

 Yahoo! a anunţat într-un comunicat că va lansa anul viitor primele două seriale originale de format lung ale sale. Acestea vor avea fiecare opt episoade de câte 30 de minute.

Este vorba de două comedii: "Other Space", despre o aventură galactică în timpul căreia echipajul unei nave spaţiale descoperă un univers paralel, şi "Sin City Saints", despre o echipă de baschet fictivă din Las Vegas.

Bugetul acestor producţii nu a fost divulgat, însă Wall Street Journal, care a dezvăluit aceste planuri ale grupului Yahoo! la începutul lunii aprilie, a evocat deja o sumă cuprinsă între 700.000 de dolari şi câteva milioane de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/progrese-in-domeniul-continuturilor-video-online-emisiuni-tv-pe-consola-xbox-a-grupului-microsoft-si-seriale-originale-pe-yahoo-12548573
12548573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.