Profi discută preluarea de noi magazine

Postat la 18 mai 2013 36 afişări

Profi Rom Food, care deţine supermarketurile Profi, CITY şi Profi Mall, este în discuţii cu 3-4 retaileri locali pentru posibile achiziţii, după ce la începutul anului compania a cumpărat şase magazine ale firmei Alimrom Trading din Cluj-Napoca.

Profi discută preluarea de noi magazine

"Suntem în discuţii cu 3-4 reţele locale, dar nu ne grăbim", a declarat directorul general al retailerului, Pawel Musial. El a adăugat că este de preferat preluarea unor reţele mai mici de magazine decât lanţuri mai mari pentru a evita situaţiile legale complicate.

La începutul anului, compania a preluat şase magazine deţinute de firma Alimrom Trading în Cluj, iar anul trecut a cumpărat şase magazine în Sibiu de la firma Al Comsib, deţinută de familia Aldea. În 2007, Profi a cumpărat nouă supermarketuri Albinuţa în Bucureşti de la firma lituaniană Maxima LT.

După preluarea Alimrom şi cele aproximativ 10 deschideri noi de la începutul anului, Profi a devenit a doua mare reţea de retail modern din România, cu 165 de supermarketuri la nivel naţional, după Mega Image. Din cele 165 de unităţi, doar una este proprietatea Profi, restul fiind spaţii închiriate.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profi-discuta-preluarea-de-noi-magazine-10886388
10886388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.