Producătorul mezelurilor Marisan vrea să ajungă la 135 de magazine. "Vom deschide unele şi vom închide altele"

Autor: Gabriel Razi Postat la 07 februarie 2013 1242 afişări

Grupul de firme format din companiile Maribo Prod Carn şi Filip Prod Carn, producători ai brandului de mezeluri Marisan, va deschide în acest an 10 magazine de mici dimensiuni, astfel că reţeaua de retail a grupului va ajunge la 135 de unităţi, aceas­ta fiind şi una dintre cele mai extinse divizii de retail ale unui jucător de pe piaţa locală a mezelurilor.

Grupul de firme format din companiile Maribo Prod Carn şi Filip Prod Carn, producători ai brandului de mezeluri Marisan, va deschide în acest an 10 magazine de mici dimensiuni, astfel că reţeaua de retail a grupului va ajunge la 135 de unităţi, aceas­ta fiind şi una dintre cele mai extinse divizii de retail ale unui jucător de pe piaţa locală a mezelurilor. "Am deschis deja două magazine în ultimele două luni. În principiu până la sfârşitul anului ar trebui să fie 135 de magazine, un plus de zece faţă de anul trecut, dar vom mai închide din cele existente şi vom mai deschide altele. Strategia este mult mai prudentă decât în perioada 2008-2010", spune Alexandru Anghel (38 de ani), CEO al Maribo Prod Carn. Grupul Marisan a avut în ultimii ani una dintre cele mai agresive strategii de extindere în retail, o poziţie adoptată şi de alţi producători din industria locală a mezelurilor. Într-o piaţa evaluată la 700-800 mil. euro anual, grupul Marisan a făcut anul trecut afaceri estimate la 35 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de 2011.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mezeluri,
Marisan,
retailer,
Alexandru Anghel
/actualitate/producatorul-mezelurilor-marisan-vrea-sa-ajunga-la-135-de-magazine-vom-deschide-unele-si-vom-inchide-altele-10549369
10549369
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.