Primul spital universitar privat din Romania va fi deschis la Cluj-Napoca

Postat la 25 mai 2011 21 afişări

Primul spital universitar privat din Romania va fi deschis, anul viitor, la Cluj-Napoca, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro, care va crea peste 500 de locuri de munca, a anuntat miercuri primarul municipiului, Sorin Apostu.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat intr-o conferinta de presa ca locuitorii municipiului vor avea acces la tehnologii medicale de cea mai inalta calitate.

"Printr-un parteneriat strategic intre un investitor privat, comunitatea stiintifica medicala a Clujului, cu sprijinul Universitatii de Medicina si Farmacie «Iuliu Hatieganu», si Primarie, la Cluj-Napoca se va deschide primul spital universitar privat din Romania si, in acelasi timp, cel mai mare spital privat din tara", a spus Apostu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
Cluj-Napoca,
privat
/actualitate/primul-spital-universitar-privat-din-romania-va-fi-deschis-la-cluj-napoca-8285231
8285231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.