Primul oraş din România în care s-au montat deja decoraţiunile luminoase de Crăciun. Afară sunt 30 de grade Celsius. Ce spune Primăria

Postat la 08 septembrie 2018 160 afişări

Primul oraş din România în care s-au montat deja decoraţiunile luminoase de Crăciun. Afară sunt 30 de grade Celsius. Ce spune Primăria

În Bârlad, Crăciunul a venit cu 110 zile mai devreme. Oraşul a fost deja "împodobit " cu decoraţiunile luminoase pentru sărbătorile de iarnă. Privindu-le la adăpostul pălăriilor şi al ochelarilor de soare, cetăţenii oraşului au avut un moment de confuzie. Nu ştiau dacă sunt puse ornamente noi ori sunt date jos cele vechi. Graba a fost explicată de oficialii Primăriei. 

Este început de septembrie, iar termometrele din Bârlad arată 28 de grade. Însă, angajaţii Primăriei par cuprinşi deja de spiritul sărbătorilor de iarnă. Încă de ieri s-au apucat să monteze decoraţiunile de Crăciun.

 

Fulgi de zăpadă, steluţe şi clopoţei atârnă deasupra bulevardelor din oraş. Priveliştea îi nedumereşte pe trecători. "Nu-i vorba nici de bine, nici de rău, dar arată prea ciudat, în septembrie. Cu tot respectul", spune un localnic, mirat.

 

Schimbarea la faţă a oraşului a câştigat şi fani. Sunt oameni care spun că nu poate fi prea devreme să te gândeşti la cea mai frumoasă sărbătoare din an.

 

Oficialii primăriei tot despre Centenar vorbesc. În 2018, în Bârlad vor fi aproape de două ori mai multe decoraţiuni luminoase faţă de anul trecut. Astfel că nu ar fi vrut să facă totul în grabă.

 

Teama de greşeli poate fi justificată. Anul trecut, în Filiaişi, decoraţiunile montate cu o săptămână înainte de 1 Decembrie au fost puse pe dos. În loc de trunchiuri de con, cetăţenii s-au trezit că le atârnă deasupra capetelor cu totul altceva, scie observator.tv

 

Decoraţiunile din Bârlad, cumpărate în acest an, au costat 400.000 de lei. Totuşi, instalaţiile vor fi aprinse "abia" în decembrie.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.