Primarul Sectorului 6 nu mai vrea haos imobiliar: Viitoarele proiecte vor avea şcoli şi drumuri

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 februarie 2021 57 afişări

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu mai vrea haos imobiliar şi anunţă că viitoarele proiecte vor avea parcuri, şcoli şi drumuri. Regulile privind realizarea proiectelor imobiliare vor fi stabilite în perioada următoare.

Primarul Sectorului 6 nu mai vrea haos imobiliar: Viitoarele proiecte vor avea şcoli şi drumuri

Primarul Ciprian Ciucu a organizat luni o întâlnire cu reprezentanţi principalelor companii care au lucrări în sector şi a anunţat că viitoarele proiecte vor fi realizate cu respectarea unor reguli stricte.

Edilul şef spune că toate proiectele de amploare vor avea, pe lângă locuinţe, parcuri, şcoli şi drumuri.

„Dezvoltarea nu mai poate continua ca până acum, haotic. Nu este normal ca unii să construiască în câmp apoi să vină la primărie să le facă drumuri, parcări şi să le tragă utilităţile. S-a construit enorm în Sectorul 6, dar nu s-a construit nicio şcoală. De acum mă aştept ca marile proiecte să conţină pe lângă locuire (blocuri) şi parcuri, şcoli, drumuri. Vom căuta o formulă de colaborare pentru a sistematiza noile zone ce se vor dezvolta, inclusiv cu participarea dezvoltatorilor”, a explicat primarul Ciprian Ciucu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiecte,
primar,
imobiliare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.