Primăria Bucureşti va aloca 80 milioane de euro pentru construirea unei săli multifuncţionale la Lia Manoliu. Ce dotări va avea arena

Postat la 27 aprilie 2013 22 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) va aloca peste 80 de milioane de euro pentru construirea unei săli multifuncţionale în Complexul Sportiv "Lia Manoliu", lucrările urmând să dureze doi ani, potrivit unui proiect de hotărâre, ce a fost adoptat sâmbătă de consilierii generali.

Primăria Bucureşti va aloca 80 milioane de euro pentru construirea unei săli multifuncţionale la Lia Manoliu. Ce dotări va avea arena

 Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de sâmbătă, proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici aferenţi studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii "Sală Multifuncţională - Compex Sportiv Lia Manoliu", valoarea totală a investiţiei fiind de 80.597.950 de euro, inclusiv TVA, din bugetul municipalităţii, iar durata de realizare, de 24 de luni.

"Construirea unei săli multifuncţionale cu caracter polivalent în cadrul Complexului Sportiv Naţional «Lia Manoliu», va contribui la dezvoltarea şi susţinerea potenţialului acestei zone metropolitane, destinate preponderent sportului", se precizează în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

În document se mai arată că arena multifuncţională va avea o capacitate de aproximativ 12.000 de persoane, suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile arenei fiind de aproximativ 40.000 de metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primaria-bucuresti-va-aloca-80-milioane-de-euro-pentru-construirea-unei-sali-multifunctionale-la-lia-manoliu-ce-dotari-va-avea-arena-10809617
10809617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.