Prima DECIZIE luată de Grindeanu, prin ordonanţă de urgenţă

Postat la 07 ianuarie 2017 103 afişări

Prima DECIZIE luată de Grindeanu, prin ordonanţă de urgenţă

Guvernul Grindeanu a desfiinţat, în prima şedinţă, prin ordonanţă de urgenţă, Cancelaria premierului, ale cărei atribuţii, activităţi şi personal sunt preluate de Secretariatul General al Guvernului.

De asemenea, Loteria Română a revenit în subordinea Ministerului Finanţelor Publice. În iunie 2016, Executivul condus de Dacian Cioloş a decis trecerea Loteriei Române din subordinea premierului în cea a ministrului Economiei. Guvernul Ponta a aprobat în octombrie 2015 un proiect de OUG prin care Compania Naţională "Loteria Română" a fost transferată de la Ministerul Finanţelor la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, aflat în subordinea premierului.

Prima DECIZIE luată de Grindeanu, prin ordonanţă de urgenţă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CANCELARIE,
DESFIINŢARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.