Restaurantul din România care a primit un număr record de amenzi şi cu toate acestea încă funcţionează

Postat la 07 ianuarie 2017 66 afişări

Restaurantul din România care a primit un număr record de amenzi şi cu toate acestea încă funcţionează

Au primit amenzi record, dar proprietarii se incapataneaza sa tina deschis restaurantul si fara autorizatie. 

Politistii locali au trecut iar pragul firmei care detine restaurantul Casa Bunicii din Timişoara, astfel ca acesta a ajuns la cea de-a 40-a amenda pe care o primeste. Mai precis, in locatia unde se afla restaurantul functioneaza in total cinci firme cu obiect de activitate conex cu restaurantul, toate fara a avea un acord scris pentru desfasurarea unor activitati comerciale, sustin politistii locali din Timisoara.

Agentii din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au facut zilele acestea din nou verificari pentru vedea daca mai multe firme sunt deschise, desi au activitatea suspendata.

Au descoperit 3 astfel de societati, una dintre ele fiind Duo Group Miniclub SRL, de pe str. Virgil Onitiu nr. 3, unde se afla restaurantul Casa Bunicii.

Patronul a incasat inca o amenda de 1000 de lei. Potrivit politistilor locali este cea cu numarul 40, scrie opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.