Un milionar dezvăluie formula magică pentru a face bani

Autor: Florin Casota Postat la 05 ianuarie 2017 1520 afişări

Un milionar dezvăluie formula magică pentru a face bani

David Bach este un consultat financiar celebru care a scris cartea devenită bestseller numită "Automatic Millionaire". Acesta a dezvăluit pentru Business Insider formula magică de a face bani.

"Singura metodă prin care vei avea succes financiar este să-ţi automatizezi finanţele" spune el. Ce înseamnă asta? "Să te plăteşti pe tine înainte de a începe să cheltuieşti. Există o formulă magică pentru aţi dezvolta o siguranţă financiară", mărturiseşte el.

Formula arată în felul următor

- economiseşte zilnic venitul obţinut în prima oră de muncă şi pune-l într-un cont de economii. Valabil pentru americani care sunt plătiţi pe oră, însă aceeaşi operaţiune poate fi aplicată şi în România, doar că lunar.

Să presupunem că lucrezi un job obişnuit de 8 ore, 5 zile din 7 şi câştigi 1000 de lei. Asta înseamnă 40 de ore de lucru pe săptămână sau 160 de ore într-o lună, ceea ce înseamnă că obţi pe oră 6,25 de lei, iar Bach sugerează să pui zilnic acei 6,25 de lei într-un cont de economii, ceea ce se traduce în economisirea a 125 de lei pe lună.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.