Preşedintele Venezuelei, Nicolás Maduro: Preţul combustibilului subvenţionat ar trebui să crească

Postat la 14 august 2018 77 afişări

Preşedintele Venezuelei, Nicolás Maduro, a declarat marţi că preţurile combustibilului subvenţionat ar trebui să crească la un nivel internaţional, pentru a opri contrabanda din ţările vecine care produce anual pierderi, de miliarde de dolari, relatează BBC.

Preşedintele Venezuelei, Nicolás Maduro: Preţul combustibilului subvenţionat ar trebui să crească

„Benzina trebuie vândută la un preţ internaţional pentru a opri contrabanda în Columbia şi Caraibe”, a afirmat Nicolás Maduro într-o intervenţie televizată.

La fel ca majoritatea ţărilor producătoare de petrol, Venezuela a acordat de mai mulţi ani combustibil subvenţionat ca un avantaj pentru consumatori, însă preţurile la combustibil au rămas mici timp de mai mulţi ani, în ciuda hiperinflaţiei pe care Fondul Monetar Internaţional o prognozează că ar atinge 1 milion de procente în acest an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.