"Lemonade", primul film românesc turnat în America de Nord, intră în cinematografe în octombrie

Postat la 13 august 2018 125 afişări

Debutul Ioanei Uricaru în regia de lungmetraj, "Lemonade", turnat în America de Nord, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 26 octombrie, anunţă producătorii într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Lemonade", primul film românesc turnat în America de Nord, intră în cinematografe în octombrie

Filmul prezentat luni în competiţie la Festivalul de la Sarajevo se află deja la cea de-a 20-a selecţie în evenimente de profil internaţionale. În premieră regională la Sarajevo, filmul concurează alături de alte nouă titluri pentru trofeul Inima oraşului Sarajevo.

Ajuns la cea de-a 24-a ediţie, Festivalul de la Sarajevo prezintă anual o selecţie a celor mai importante filme din sud-estul Europei şi anul acesta are loc între 10 şi 17 august.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.