Curtea Constituţională nu are niciun protocol încheiat cu SRI

Postat la 13 august 2018 41 afişări

Curtea Constituţională a comunicat, luni, la solicitarea MEDIAFAX, că nu are protocol încheiat cu Serviciul Român de Informaţii, dar are cu alte instituţii ale statului, precum cele două Camere ale Parlamentului, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Institutul Naţional al Magistraturii.

Curtea Constituţională nu are niciun protocol încheiat cu SRI

”Curtea Constituţională nu are încheiat protocol cu S.R.I. ”, precizează CCR la solicitarea MEDIAFAX.

Curtea Constituţionale are protocoale semnate cu alte instituţii ale statului, cum ar fi cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, privind furnizarea serviciilor de găzduire de echipamente, încheiat la data de 19.06.2014, are ca obiect/scop: „asigurarea de servicii de găzduire echipamente de tehnologia informaţiei şi comunicaţii, în folosul Curţii Constituţionale” şi care este în vigoare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.