Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, interceptat când cerea mită. Vlasov spunea că la "sorocul pronunţării" se va întâmpla "ce trebuie"

Postat la 25 martie 2014 31 afişări

Mihail Vlasov a fost interceptat când cerea mită de la Gheza Iosif Petroczki, care l-a denunţat că i-a cerut mită un milion de euro, preşedintele CCIR spunând-i că atunci când vine "sorocul pronunţării" în dosarul de arbitraj, "ceea ce trebuie să se întâmple, asta se va întâmpla".

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, interceptat când cerea mită. Vlasov spunea că la "sorocul pronunţării" se va întâmpla "ce trebuie"

 Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, suspendat din funcţie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 19 martie, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbritraj.

Mihail Vlasov a fost denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, din industria de tipar, iar discuţia avută de cei doi, într-un restaurant din Bucureşti, în care Vlasov îi cerea mită un milion de euro, în mai multe tranşe, pentru a-l ajuta să câştige procesul pe care îl avea la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional, a fost interceptată de procurori, potrivit informaţiilor din motivarea deciziei de arestare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-camerei-de-comert-si-industrie-interceptat-cand-cerea-mita-vlasov-spunea-ca-la-sorocul-pronuntarii-se-va-intampla-ce-trebuie-12327341
12327341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.