Casa Albă este "foarte îngrijorată" de prezenţa trupelor ruse la frontiera de est a Ucrainei

Postat la 24 martie 2014 44 afişări

Preşedinţia Statelor Unite este "foarte îngrijorată" de riscurile escaladării crizei din cauza prezenţei trupelor ruse la frontiera de est a Ucrainei, anunţă Ben Rhodes, consilier-adjunct pentru Securitatea Naţională al preşedintelui Barack Obama.

Casa Albă este "foarte îngrijorată" de prezenţa trupelor ruse la frontiera de est a Ucrainei

 "Suntem foarte îngrijoraţi de riscul escaladării crizei în estul şi sudul Ucrainei din cauza prezenţei trupelor ruse. Washingtonul urmăreşte îndeaproape situaţia", a precizat Ben Rhodes, prezent la Haga, unde are loc un summit pe tema securităţii nucleare.

Potrivit serviciilor de spionaj americane, există unităţi ruse pe toată frontiera de est a Ucrainei, la o distanţă de 50 de kilometri de frontieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-este-foarte-ingrijorata-de-prezenta-trupelor-ruse-la-frontiera-de-est-a-ucrainei-12323273
12323273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.