Dragnea: Tarom reia zborurile pe ruta Bucureşti-Beijing, posibil în iunie sau iulie

Postat la 24 martie 2014 40 afişări

Tarom va relua, posibil în iunie sau iulie, zborurile pe ruta Bucureşti-Beijing-Bucureşti, iar autorităţile chineze vor acorda sprijin ca procedurile să fie gata rapid având în vedere că mulţi turişti şi oameni de afaceri din China sunt interesaţi să vină în România, a anunţat vicepremierul Dragnea.

Dragnea: Tarom reia zborurile pe ruta Bucureşti-Beijing, posibil în iunie sau iulie

 Linia aeriană Bucureşti-Beijing şi retur a fost sistată în 2003, din raţiuni economice.

Aflat la Beijing, Dragnea s-a întâlnit cu vicepremierul chinez Zhang Gaoli, cu care a discutat şi problema traficului aerian între România şi China.

"Un subiect pe agenda de discuţii l-a reprezentat redeschiderea liniei aeriene Bucureşti-Beijing. Domnul vicepremier a fost informat că Tarom a trimis toate solicitările necesare. M-a asigurat că, într-un timp foarte scurt, autorităţile competente din China vor trimite răspunsul oficial şi vor invita Tarom să poarte discuţiile finale în ceea ce priveşte orarul de decolare şi aterizare", a anunţat Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-tarom-reia-zborurile-pe-ruta-bucuresti-beijing-posibil-in-iunie-sau-iulie-12322216
12322216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.