Au început să împrumute cărţi oamenilor şi au făcut din asta o afacere de succes

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 24 martie 2014 291 afişări

Bookster, prima bibliotecă modernă pentru companii din România, a împrumutat peste 10.000 de cărţi şi articole abonaţilor în primele şase luni de la lansare.

Au început să împrumute cărţi oamenilor şi au făcut din asta o afacere de succes

Bookster şi-a început activitatea în martie 2013, fiind prima bibliotecă care oferă acces nelimitat la cele mai bune cărţi şi articole din lume. Angajaţii companiilor partenere au de ales între 5.000 de materiale din domenii diferite pe care le împrumută de pe www.bookster.ro.

“Interesul pentru Bookster este peste aşteptări, iar companiile care au început cu un proiect-pilot au ales, după doar câteva luni, să extindă beneficiul pentru toţi angajaţii”, a spus fondatorul Bookster, Bogdan Georgescu.

Cea mai împrumutată carte din bibliotecă este “Cum iţi vei măsura viaţa” de Clayton Christensen, unul dintre cei mai apreciaţi profesori de la Harvard, clasat pe primul loc în topul “Thinkers50”. “Open”, biografia lui Andre Agassi, sau “Behind the Beautiful Forevers”, cartea anului în America în 2012, sunt, de asemenea, printre cărţile căutate de la Bookster.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/au-inceput-sa-imprumute-carti-oamenilor-si-au-facut-din-asta-o-afacere-de-succes-12319735
12319735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.