John McCain: Vladimir Putin gândeşte precum Adolf Hitler; Rusia ar putea viza Republica Moldova

Autor: Mihai Draghici Postat la 23 martie 2014 64 afişări

Influentul senator american John McCain, membru al Partidului Republican, îl compară pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizând că Rusia ar putea invada estul Ucrainei şi zone din Republica Moldova.

"Vladimir Putin calculează ce teritorii poate ocupa exact cum calcula Adolf Hitler în anii 1930", a spus McCain, conform BBC.

"Crimeea este o naţiune captivă", iar reacţia comunităţii internaţionale a fost "aer fierbinte şi foarte puţine acţiuni", a apreciat McCain.

"Nu văd nimic rău în furnizarea de către SUA a asistenţei militare letale şi neletale Ucrainei, o ţară care tocmai a fost invadată şi destrămată", a spus McCain, apreciind că Vladimir Putin minte când spune că nu este interesat de invadarea estului Ucrainei sau a unor regiuni din Republica Moldova.

Miercuri, senatorul republican avertiza că Vladimir Putin ar putea viza Republica Moldova şi Letonia după anexarea regiunii ucrainene Crimeea. "Moldova este ţara care trebuie urmărită cu atenţie", a declarat John McCain într-o emisiune a postului Fox News.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
MCCAIN,
PUTIN
/actualitate/john-mccain-vladimir-putin-gandeste-precum-adolf-hitler-rusia-ar-putea-viza-republica-moldova-12317782
12317782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.