Mergeţi la vot la europarlamentare?

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 23 martie 2014 69 afişări

Pentru moment, 44% dintre respondenţii unui sondaj IRES susţin că sigur vor merge la vot la alegerile europarlamentare din 25 mai, în timp ce 13% spun că sigur nu vor merge la vot.

Mergeţi la vot la europarlamentare?

Ca intenţie de vot, PSD este în frunte, cu 41%, urmat de PNL cu 17%, PDL cu 14% şi PMP cu 9%. Conform predicţiilor avansate de respondenţi, PSD este partidul care ar câştiga alegerile europarlamentare, fiind indicat de 61% dintre respondenţi.

Pe următoarele locuri se clasează PNL cu 8% şi PDL cu 6%. Jumătate dintre participanţii la studiu cred că PNL nu va atinge obiectivul de a obţine la alegerile europarlamentare 20% din voturi, obiectiv stabilit de preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vot,
alegeri europarlamentare,
sondaj,
predictii,
partid,
pnl,
pdl,
psd,
pmp,
/actualitate/mergeti-la-vot-la-europarlamentare-12315846
12315846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.