Arhitecţi de talie mondială vin la conferinţa "Cities of Tomorrow" de la Bucureşti

Postat la 24 martie 2014 30 afişări

Personalităţi de anvergură mondială din domeniul arhitecturii şi urbanismului, împreună cu membri ai comunităţii de afaceri şi ai autorităţilor centrale şi locale vor discuta, marţi, despre soluţii pentru oraşele de azi şi viziuni pentru cele de mâine la conferinţa "Cities of Tomorrow".

Arhitecţi de talie mondială vin la conferinţa "Cities of Tomorrow" de la Bucureşti

 Conferinţa "Cities of Tomorrow" - cel mai important forum urban internaţional din România - va avea loc marţi, 25 martie, începând cu ora 09.00, în Bucureşti, la hotelul Crowne Plaza, sala Crown Ballroom şi este organizată de Camera de Comerţ Româno-Germană (AHK Romania), în parteneriat cu Zeppelin şi cu sprijinul Agenţiei de presă Mediafax.

Astfel, la cea de-a II-a ediţie a conferinţei "Cities of Tomorrow", arhitecţi de talie mondială vor susţine prezentări şi vor discuta cu cei prezenţi, printre lectorii deja confirmaţi fiind profesorul Stephan Braunfels, Thomas Madreiter şi Reinhard Joecks.

Stephan Braunfels este autorul unora dintre cele mai mari şi importante realizări arhitecturale din Germania ultimilor douăzeci de ani: sediile birourilor Parlamentului din Berlin, Pinakothek der Moderne din München, planul urbanistic pentru reconstrucţia centrului istoric al oraşului Dresda şi cel pentru centrul oraşului Neu-Ulm.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arhitecti-de-talie-mondiala-vin-la-conferinta-cities-of-tomorrow-de-la-bucuresti-12319613
12319613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.