Metroul din Bucureşti se transformă în mall

Postat la 24 martie 2014 1968 afişări

Metroul din Bucureşti se transformă în mall

Metroul din Capitală se va transforma într-un mall în toată regula. Este noul plan al conducerii Metrorex care susţine că două lanţuri comerciale doresc să se extindă în subteranul Capitalei şi să deschidă mai multe magazine.

Pentru ca planurile să devină realitate, spaţiile în care acum se vând, de la covrigi şi ţigări, până la chiloţi şi baterii, ar trebui preluate de la sindicalişti. Aceştia din urmă se împotrivesc şi ameninţă că vor ataca decizia în instanţă, relatează Ştirile ProTv.

Cu peste 6.000 de metri pătraţi de spaţiu comercial închiriabil, metroul este un concurent redutabil pentru mall-urile din Bucureşti în condiţiile în care prin subteran în fiecare zi trec peste 600.000 de călători, potenţiali clienţi. Prin comparaţie: toate mallurile din Bucureşti atrag într-o zi ploioasă cel mult 500 de mii de vizitatori.

De altfel, metroul arată în prezent ca o piaţă liberă de orice fel de reguli, spune directorul Metrorex: lângă tarabele cu legume, fructe şi pateuri se află cele cu parfumuri sau lenjerie intimă.

Pentru a-şi mulţumi toţi viitorii clienţi, Metrorex a comandat un studiu amănunţit care trebuie să identifice tipurile de cumpărători din subteran şi banii pe care sunt dispuşi să-i cheltuiască.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metroul-din-bucuresti-se-transforma-in-mall-12320064
12320064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.