Parlamentul a adoptat declaraţia cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea la NATO. La şedinţa solemnă au participat numeroşi oficiali

Postat la 01 aprilie 2014 25 afişări

Senatul şi Camera Deputaţilor au organizat, marţi, o şedinţă solemnă consacrată aniversării a 10 ani de la aderarea României la NATO, la şedinţă fiind prezent preşedintele Traian Băsescu, foştii şefi ai statului Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, precum şi principesa Margareta, dar şi foşti premieri.

Parlamentul a adoptat declaraţia cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea la NATO. La şedinţa solemnă au participat numeroşi oficiali

 Preşedintele Băsescu a avut un loc rezervat în faţa prezidiului, iar foştii şefi de stat şi foşti alţi oficiali implicaţi în aderarea la NATO au fost aşezaţi de o parte şi de alta a prezidiului.

În schimb, premierul Victor Ponta a stat în sală, în banca parlamentarilor.

La şedinţă au participat numeroşi foşti şi actuali oficiali, precum şi reprezentanţi ai Armatei şi membri ai corpului diplomatic.

Parlamentul a adoptat declaraţia cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea la NATO

Parlamentul a adoptat, marţi, o declaraţie cu ocazia marcării a 10 ani de la aderarea la NATO, în care România se angajează să susţină în mod activ promovarea rolului Alianţei de furnizor se stabilitate şi este în continuare preocupată de contextul geopolitic actual "marcat de riscuri emergente".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parlamentul-a-adoptat-declaratia-cu-ocazia-marcarii-a-10-ani-de-la-aderarea-la-nato-la-sedinta-solemna-au-participat-numerosi-oficiali-12377512
12377512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.