Al doilea om în Facebook şi-a vândut mai bine de jumătate din acţiuni alimentând zvonurile legate de următorul mare pas în carieră

Postat la 01 aprilie 2014 77 afişări

Sheryl Sandberg, directorul de operaţiuni al Facebook, a renunţat la peste jumătate din acţiunile deţinute în cadrul reţelei de socializare, în mai puţin de 2 ani de la listarea la bursă, o stituaţie care alimentează speculaţiile legate de următorul pas major din cariera numărului 2 din cea mai mare reţea socială din lume, scrie Financial Times.

Al doilea om în Facebook şi-a vândut mai bine de jumătate din acţiuni alimentând zvonurile legate de următorul mare pas în carieră

Vânzarea acţiunilor în valoare de 400 milioane de dolari (290 milioane de euro) ridică semne de întrebare asupra viitorului lui Sandberg, din moment ce anumite surse susţin că al doilea om din compania Facebook ar fi interesat de un post în guvern sau de preluarea conducerii unei alte firme de talie internaţională.

O parte din suma câştigată din vânzarea acţiunilor a fost folosită pentru achitarea unor taxe care au intrat în vigoare după ce o parte din titlurile preferenţiale de care a beneficiat oficialul Facebook au fost transformate în acţiuni tranzacţionabile.

Sandberg continuă să fie unul dintre cei mai mari investitori ai Facebook, cu o participaţie evaluată la peste 1 miliard de dolari (725,3 milioane de euro), în ciuda numărului mare de acţiuni vândute.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/al-doilea-om-in-facebook-si-a-vandut-mai-bine-de-jumatate-din-actiuni-alimentand-zvonurile-legate-de-urmatorul-mare-pas-in-cariera-12376313
12376313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.