Vedeta din "Dosarele X" va juca într-un serial despre viaţa lui Charles Manson

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 aprilie 2014 106 afişări

David Duchovny, cunoscut pentru rolurile Mulder din "Dosarele X" şi Hank din "Californication", va juca într-un nou serial produs de NBC.

Vedeta din "Dosarele X" va juca într-un serial despre viaţa lui Charles Manson

Serialul, pentru care NBC a comandat 13 episoade, va avea ca subiect viaţa lui Charles Manson, un criminal în serie care face parte din istoria oraşului Los Angeles.

În "Aquarius", Duchovny va juca rolul unui poliţist cu o viaţă complicată. Acţiunea se petrece în anii 1960 şi urmăreşte modul în care Charles Manson a devenit unul dintre cei mai renumiţi criminali din Statele Unite.

Serialul "Californication", în care Duchovny joacă rolul unui scriitor dependent de băutură şi droguri, nu a fost reînnoit de HBO. Ultimele 12 episoade vor fi difuzate începând cu 13 aprilie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vedeta-din-dosarele-x-va-juca-intr-un-serial-despre-viata-lui-charles-manson-12376820
12376820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.