Preşedintele Camerei Comunelor vrea să îl împiedice pe Johnson să producă un Brexit fără acord

Postat la 14 august 2019 35 afişări

John Bercow, preşedintele Camerei Comunelor, a afirmat miercuri că va face tot ce este posibil din punct de vedere procedural pentru a bloca o eventuală tentativă a premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru a obţine ieşirea Marii Britanii din UE fără niciun acord Brexit.

Preşedintele Camerei Comunelor vrea să îl împiedice pe Johnson să producă un Brexit fără acord

"Un lucru la care ţin foarte mult este să existe poziţia Camerei Comunelor", a afirmat John Bercow, citat de cotidianul The Telegraph şi de site-ul Axios.com.

"Dacă va exista vreo tentativă de a evita (...) sau de a suspenda Parlamentul, este ceva inacceptabil pentru mine şi voi lupta cu toată forţa pentru a evita o astfel de situaţie. Nu putem avea o situaţie în care Parlamentul să fie suspendat, suntem o societate democratică", a declarat John Bercow.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
presedinte,
parlament,
suspendare,
tentativa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.